Post by ruthlilatourcept on Mar 7, 2022 8:46:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stray Cat Doors2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stray Cat Doors2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšit hackování krystalů ▞▞▞
▞▞▞ Stray Cat Doors2 2022 version ▞▞▞
Milujte hru! Je to náročné, pokud tomu nerozumíte. Ale kromě toho, že kvalita je dobrá a grafika, takže je to opravdu pěkná hra, je tu také spousta barev, které pomáhají, aby bylo příjemné hrát, mi připomíná dětství.
Příliš mnoho reklam
pro mě příliš těžké
Stray Cat Doors2 Cabaran sccq
Roztomilé a zábavné. Velmi relaxační a občas trochu náročné. Rozhodně doporučuji.
Tato hra je tak roztomilá! Kočičí dívku, za kterou hrajete, můžete kostýmovat. Moje oblíbená část hry jsou fáze, kdy děláte hádanky, abyste pomohli zvířatům a hledáte barvy. Můžete také ozdobit dům sběrem pigmentů! Rozhodně doporučuji všem!
Příliš mnoho reklam! Matoucí struktura, průměrná grafika a málo skutečných hádanek. Mini hra nedávala smysl. Daleko horší než původní hra.Prošel jsem pouze 2 puzzle místnostmi, než jsem se rozhodl, že je to ztráta času.
Miluji tuto hru a miluji, že váš podpůrce pomáhat a zachraňovat kočky v každé úrovni/fázi.
Potřebuji pomoci. Nejde mi načíst do hry. Hlásí chybu komunikace. 😢
ÚŽASNÉ Miluji příběh a hádanky
Tohle se mi moc líbí!! Ale když se dostanu k poslední vzpomínkové věci, kdykoli ta holka chce tu myš, nemůžu ji najít. Nemůžu to udělat ani se symboly počasí. Nedává to smysl, v tom nepomáhají ani narážky. Je to roztomilá hra, ale potřebuje nějaké opravy chyb nebo lepší rady!!
Vůbec se mi to nelíbí, je to taková nuda
Bruh đồ ngu
Neuvěřitelný zážitek. Přál bych si, aby to bylo delší, protože mě to hraní strašně baví. Taky jsem nečekala, že se u příběhu rozbrečím! Tak krásné a dojemné. Potřebuji dalších 10 takových her!!!!
Miluji tuto hru, úkol může být těžké vyslovit, ale je to tak enjoyable.the celý příběh je tak smutný a tato hra je opravdu dobrá.
Lily’s Garden Παιχνίδια παζλ mgg
Hádanky jsou mnohem těžší, ale stále je to zábavné! Příběh byl velmi smutný a konec byl krásný.
Nevím jestli je dobrá a nebo špatná a nebo nudná Prostě nijaká
Hra je dobrá, ale proč to zpracovává přes wifi nebo data? Píše to offline, tak jsem to nainstaloval😅😅😅.
Miluju hru 😁
Líbí se mi, jak kreslíš a chci 3 díl prosím 😉😉
Tuhle hru miluji, opravdu ano. Umění je nádherné, hudba byla krásná, příběh byl krásný, úrovně a hádanky byly zábavné, miluji hry na zdobení a oblečení bylo rozkošné. Jsem tak trochu finalista a můj první instinkt byl brousit drahokamy pro nábytek a úspěchy pro oblečení, ale... reklamy. Berou si z této krásné hry tolik, tolik a ničí zážitek.Je tu příliš mnoho reklam a hru to tolik poškodilo a je tak smutné to vidět.
Stray Cat Doors2 Adventure auhj
Relaxační a zábavná hra. Baví mě řešit hádanky a baví mě příběh. Velmi esteticky příjemné. Ale doufám, že se systém dekorace místnosti zlepší, protože musím sledovat reklamy, abych získal drahokamy, čas, který jsem tomu věnoval, byl docela nudný, ale dosáhl jsem všech úspěchů. Mohlo by být lepší, kdyby existovalo „uložení místnosti“, protože se mi líbí místnost, kterou jsem dříve vyzdobil, ale chci také vyzkoušet jiné sady dekorací. Sebrat a udělat to všechno znovu je problém
Je to skvělá hra, má to jednoduchý ale dojemný příběh pobaví a musí se u ní i popřemýšlet. Miluji tuto hru, má jednoduchý, ale dojemný příběh... A mnohem víc
Je to dobrá hra, ale ve hře jsme našli nějakou věc a musíme ji tam dát místo, které můžete dělat snadno, ale jiné věci jsou těžké
Na hladině řeky, když musíte dostat toulavou kočku, říká, že na pravé straně pařezu je tráva lišajníku. JAKÝ PAŘEH? Je tam pařez, ale není tam žádná travička. Takže je to technicky nemožné vyřešit. Nepomáhají ani narážky.
Příliš mnoho reklam
Za prvé, hra se mi líbila. Ale na úrovni 2 jsem barvu našel, ale nemohl jsem je posbírat.
Není to dobrá aplikace, protože je z Číny a pokud se podíváte na aplikaci, má pod názvem to, co vypadá, tuto aplikaci nechápu
Přál bych si, abych mohl dát této hře 5 hvězdiček poté, co jsem viděl komentáře, ale byla rozbitá ve zverimexu na městské scéně, abych dostal kočku Udělal jsem všechno, ale dveře se neotevřely, dokonce jsem dostal odpověď, ale stále se neotevře???
roztomilá hra, ale jsem to jen já nebo nemůžu nic získat, takže ya, nemůžu ani projít první úrovní, dostal jsem se přes začátek tho: T takže pro první úroveň (ne totoriální) vidím, že je tam žába ve skluzavce! a vedle toho je barva, ale nemůžu ji sehnat T^T Používám rady, ale žabák mi barvu nedá :c
Je to pěkné umění, mnoho reklam, ale umění je skvělé a když jsem ho stáhl, pokulhává🙄 hodnocení na 9/10
je online
Podivné mistrovské dílo, vysoce doporučeno, velmi schválené v mé knize, je to prostě skvělá hra, grafika je 🤌👌 a hratelnost plynulá jako gramofon, miluji tuto hru, je roztomilá, je skvělá, je opravdu kočičí, idk co to znamená, ale je to jen...je to jen..jdi si to zahrát sám, hotovo,je to skvělé,ale je tu příliš mnoho reklam,ale to mi nevadí,10 z 10😁
„Pro začátek si přečtěte a odsouhlaste podmínky použití“ (odkaz na text pouze v japonštině)
To je opravdu dobré, pokud máte rádi hádanky a utopíte se, opravdu dobré 👍
nějak se to neinstaluje, dám tomu 1
krásná grafika, pěkná hudba a zvukové efekty. potřebujete volbu pro různé odstíny pleti. více úrovní prosím! 😊
Naprosto nádherná hra. Je vizuálně ohromující, s úžasnou hudbou, rozkošnými zvířaty a postavami a neuvěřitelným a smutným příběhem. Je to super zábavné a také trochu náročné. Lhal bych, kdybych ti řekl, že jsem se neroztrhl, když se stalo něco smutného. Toto je moje nejoblíbenější hra, kterou jsem hrál, doporučuji ji všem bez rozdílu věku. Prosím, vytvářejte hry jako je tato! Je to mistrovské dílo
Je to opravdu roztomilá hra, ale ve srovnání s jejím předchůdcem si myslím, že je až příliš snadná. Bylo by skvělé, kdyby existovala možnost vypnout tlapku, která dává najevo, kde jsou všechny klikací věci, jen tím, že kolem nich projdete. Myslím, že zábavou hry je trochu uvíznout v těžkém přemýšlení při hledání řešení a neříkat všechno. Kromě toho mám hru opravdu rád, rozkošnou grafiku, historii a hudbu
MILUJU tuto hru! Kresba je krásná, hudba je relaxační, hádanky jsou zábavné, miluji na tom všechno!
Toto je skvělá hra, umění je skvělé, miluji umělecký styl, puzzle je zajímavé a hudba je pěkná, jedinou nevýhodou jsou přidávání, příliš často (no, nevadí mi nějaké přidání při volné hře hra, dokud ne moc)
Zábavné, ale ne pro mě.
Líbí se mi tato hra tak moc, že jsem na konci brečela byla tak krásná 😭 plz udělej 3 díl takhle