Post by counriibrevsolan on Mar 6, 2022 10:29:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Birdpapa - Bubble Crush ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Birdpapa - Bubble Crush IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí nekonečné body ▞▞▞
▞▞▞ Birdpapa - Bubble Crush 2022 version ▞▞▞
Zůstal mi jeden dílek skládačky, který se neuvolnil, abych ho mohl umístit. Není legrace!!
Hezká hra. Zábava
Dávám 5 *
Tato hra má příliš mnoho reklam, jednu to frustruje
Příliš mnoho reklam. Více času stráveného snahou vrátit se zpět do hry ze všech reklam.
Hra je plná reklam, které se zaseknou a nemůžete se z nich dostat.
Začátek super ale pak nuda.
X xpetragojova ogemi COM
Birdpapa - Bubble Crush Gündəlik lxt
Když hra trvá dlouho, hádanka nepřijde
Vaše nastavení zvuku je velmi špatné
Birdpapa - Bulle Crush Grand public gakx
Je to dobrá hra líbí se mi.
Reklama ukazovala 3D bublinu, která vypadala skvěle, ale samotná hra je standardní 2D. Velké zklamání. Přesto je ovládání pěkné, takže za to dostává hvězdičku navíc.
Skvělá hra, ale každou vteřinu se přidává, že mě to tak štve
Příliš mnoho reklam
Jsi jako ostatní. Žádná změna. Potřebujete udělat lepší návrhy a udělat tam, kde jeden trefíte, a může to vést k tomu, že budou zasaženi ostatní. Tahle hra se mi vůbec nelíbí
Příliš mnoho reklam, vyhněte se prosím reklamám, jak jen to jde
Příliš snadné. Skvělé pro děti.
Uklidňuje mě
Dobrá hra.
Kdybych chtěl logickou hru, vybral bych si logickou hru! Vybral jsem si bublinovou hru, to je to, co očekávám!
Příliš mnoho reklam. Ničí jakýkoli požitek, který hra může poskytnout.
Proč to nejde zpět na druhý pokus?
Je to dobrá hra, ale spousta reklam
Pro mnoho reklam velmi méně míčků k zásahu nemůžete dosáhnout cílů, vůbec vás nezajímá hrát ztráta času
Skvělá hra! Vzal jsem si 3 hvězdičky zpět, protože jste všichni dali tyhle malé chlápky na motorky, které vám vysávají bubliny, What's up wit dat???
뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 Ajanviete pzpd
Užil jsem si hru a pak se to prostě stalo neuvěřitelně jednoduchým, žádná další výzva Jsem na úrovni 710 a nudím se, protože se zdá, že je to stejně snadná úroveň už UŽ VELMI DLOUHO. Pokračoval jsem ve hře a doufal jsem, že to bylo dočasné. Zdá se, že po určité úrovni už na úrovně nezbývá nic...
Je to dobré, ale stáhl jsem si tuto hru na hádanky, ale nemůžu přeskočit hádanku, musím jít v irrder
OK.
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Otravné, protože zamkli hádanku, kterou jsem rád hrál. Madaya
Spoj stejnou barvu a staň se vládcem nad všemi Bubble Shooter hrami. Birdpapa - Bubble Crush – Aplikace na Google Play · https://play.
Hra neustále zamrzala a zatemňovala
Jsem zaseknutý na úrovni 3476 od 1 týdne.... Plz pokud mi někdo může pomoci... Jak mohu dokončit tuto úroveň... Mám chuť hru odinstalovat
Příliš mnoho reklam.
Je to tedy jako každá jiná bublinová popová hra, s výjimkou ještě více reklam – musíte dokonce zhlédnout reklamu, než budete moci použít speciální bublinu. Také nemůžete hrát žádný z typů úrovní, které jsou v reklamě - ale z nějakého důvodu musíte každých pár úrovní vyřešit skládačku. Existují mnohem lepší verze než tato.
Reklamy po každé hře..otravné
Hra samotná je v pořádku. Množství reklam je šílené a stále mi chodí stejná reklama s nějakým chlapem, který se utopí?
V nastavení udržuji zvuk na nízké úrovni, ale proč se zvuk zvyšuje, podívejte se na to
Obsah sexuální reklamy, když si moje dítě hrálo 😡
Puzzle ios com.GMA.Ball.Sort.Puzzle iphone com.GMA.Ball.Sort. ... Bubble Sort Color Puzzle Stažení APK zdarma ... Birdpapa - Bubble Crush Stažení APK zdarma
Hry ok na jednoduchou hru. Existuje však DALEKO k mnoha reklamám
Skvělé hrát, dokud se to nepokazí a nemůžete ani zamířit, než to automaticky vypustí míč, byl jsem okraden o tolik životů, že mě to hraní začalo vážně nasávat, protože je to frustrující
Když reklamy opakovaně přerušují hru, je čas odinstalovat
Reklamy na tuto hru je příliš mnoho a plýtvá to mým vysílacím časem😏
Měla jsem jen chvíli, ale vypadá dobře. Klidně si ji pro volné chvíle stáhněte