Post by counriibrevsolan on Mar 6, 2022 10:23:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Don\u0027t Starve: Pocket Edition ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Don\u0027t Starve: Pocket Edition IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها توکن ها را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Don\u0027t Starve: Pocket Edition 2022 version ▞▞▞
من هر بار که این بازی را بعد از این به روز رسانی جدید باز می کنم، ضربه می خورم. لطفا نسخه قدیمی را به من بدهید من با آن موافقم. من برای این که پولم را هدر ندهم، این بازی را برای بازی کردن در گوشی خود پرداخت می کنم
به روز رسانی آن را به طور کامل خراب کرد. حتی ساده ترین دنیا را بارگذاری نمی کند. برای من یک قاتل زمان بی پایان بود. حدس میزنم یک بار دیگر Shipwrecked را انجام میدهم و ببینم آیا هنوز هم قابل پخش است یا خیر. لطفا این را اصلاح کنید!!!
بازی در P30 pro تار به نظر می رسد. در هواوی میت 10 که وضوح 2k دارد خوب به نظر می رسد، بنابراین ممکن است مشکلی با نسبت ابعاد گوشی های جدیدتر باشد؟
بازی خوب، گرافیک عالی و سرگرمی بی پایان! اما... یک اشکال وجود دارد که پس از کمی بازی تنها کاری که می توانید انجام دهید این است که حرکت کنید. بدون کاردستی، بدون برداشت یا مبارزه، حتی نمی توان منو را باز کرد. باعث شد پیشرفت و زمان زیادی را از دست بدهم و ناامید شوم. لطفا این را زودتر اصلاح کنید. بعلاوه، من سعی کردم تلفنم را مجددا راه اندازی کنم و برنامه را به اجبار متوقف کنم، هیچ چیز کار نمی کند.
بهترین بازی دردناک E V E R! اگر به دنبال یک بازی سخت و عجیب و غریب و بسیار جذاب خنده دار و خسته کننده هستید (فریاد بزنید AaAaAaahhhhh!!!) پس این بازی برای شماست! برای من مهم نیست که برای آن هزینه کردم، زیرا بازی بسیار خوبی است! شما ناامید خواهید شد، اما آن را دوست خواهید داشت. چالش خوبی است و شخصیت ها و هیولاها بسیار منحصر به فرد هستند! به طور کلی 10/10 بدبختی اعتیادآور!
عالی بود و من دوستش داشتم به نظر شبیه نسخه PC است. اما افزودن دسترسی چند نفره به بازی چه به صورت LAN و چه آنلاین واقعاً مفید خواهد بود.
Idle Necromancer भूमिका निभाना qiv
بازی خودش خوبه ولی فورا خراب میشه.
بازی سرگرم کننده، من واقعا از آن لذت می برم. با این حال، هرکسی در ایجاد دنیای خود مشکل دارد، مانند بدون سگ شکاری، زمستان، یا مردن. به نظر می رسد همیشه پس از ورود به بازی به حالت پیش فرض برمی گردد. اگر می خواهید این گزینه را داشته باشید، ناامید خواهید شد. برای گزینه جایگزین «بدون عرق»، اصلاً «بدون عرق» نیست.
یک هشدار برای اندرویدها ارائه می شود که به نوعی صفحه نمایش را منجمد می کند، من حتی نمی توانم روی دکمه خروج از بازی در آنجا کلیک کنم. و حتی با وجود اینکه کمتر از 1 پوند برای آن هزینه کردم، حتی نمی توانم بازپرداخت کنم.
بله، سه سال از اولین باری که در مورد مشکلم نوشتم می گذرد؟ هنوز درست نشده است - همه چیز را امتحان کردم، حذف نصب کردم، دوباره نصب کردم، گوشی را ریستارت کردم، تنظیمات را تغییر دادم، به خاطر خدا یک گوشی جدید گرفتم، و وقتی بازش می کنم هنوز خراب می شود. من عاشق بازی روی رایانه شخصی هستم، واقعاً دوست دارم، اما این نسخه؟ حتی قبل از خرابیها، به سختی کار میکرد، بهینهسازی و رابط کاربری وحشتناک سختی داشت، و من صادقانه از اینکه پولم را برای این کار خرج کردم پشیمان بودم. توسعه دهندگان حتی تلاش نکردند.
من این بازی را بر روی هر پلتفرمی که تاکنون داشته ام خریداری کرده ام: موبایل، کامپیوتر، سوئیچ، پلی استیشن. من همچنین نسخه چندنفره را در صورت وجود خریداری کرده ام. نمی توانم بازی را به اندازه کافی توصیه کنم.
بازی خوبی است و هنوز بهترین بازی آفلاین من است. اما فقط یک مشکل در مورد منطقه غار پایین وجود دارد و بازی به تازگی متوقف شده است. آیا این اشکال است یا فقط دستگاه ناسازگار است؟
بازی همچنان خراب می شود. خیلی ناامید
متأسفانه، این بازی می تواند سرگرم کننده باشد، اما من این بازی را حذف خواهم کرد. من حاضر نیستم ساعت ها و روزها را روی یک بازی سرمایه گذاری کنم تا همه چیز را از دست بدهم، زیرا بازی پیشرفت را حفظ نمی کند.
اساساً نمی توانم بازی کنم، من فقط می توانم چیزها را بردارم و به محض آمدن شب بمیرم زیرا منوی crafting با لمس قابل استفاده نیست، باید به وضوح توضیح دهند که بازی فقط با یک کنترلر قابل استفاده است تا گزینه بالا باشد اما شما نمی توانید پس از انتخاب برای استفاده از آن ذخیره کنید. این افراد با بازی کردن روی کامپیوتر فوق العاده بودند. اما به نظر می رسد آن انجمن ها فراموش شده اند مگر اینکه نسخه های جدیدتر را بازی کنید. خوب من روی دریا را دوست دارم
این بازی را اخیرا خریدم و به معنای واقعی کلمه قابل بازی نیست. بازی از کنترل های جوی استیک استفاده می کند حتی اگر من هیچ کنترلی ندارم. پیشنهاد می کنم تا زمانی که بازی لعنتی خود را درست نکنند، این بازی را نخرید.
وقتی وارد غار سطح 2-1 می شوم یخ می زند. کنترل های ضعیف، دکمه حمله به نظر فعال است حتی من آن را لمس نمی کنم و در واقع سعی می کنم از جوی استیک استفاده کنم. به طور کلی پورت زیر متوسط.
نمی توان بیش از یک ستاره داد... کنترل های بازی به طور تصادفی خاموش می شوند/ناپدید می شوند و بازی غیرقابل پخش می شود. این مشکل را حل کنید یا بازی 6 دلار ارزش ندارد
Don't Starve: Pocket Edition Seikkailu tqy
نوعی پورت مبهم با چند باگ. تاریکی همیشه ظاهر نمی شود، بنابراین در نهایت کشته می شوید.وقتی میخواهید از آنها استفاده کنید، گاهی اوقات موارد بهطور تصادفی ناپدید میشوند. مسائل مختلف رندرینگ دیگر کنترل برای چیزهایی مانند کاشت ناسازگار است.
این بازی متوقف نمی شود
من اصلا نمیتونم بازی رو انجام بدم، هر بار که بازی لود رو باز میکنم این ارور رو نشون میده که دو گزینه داره میگه از بازی خارج بشی یا به فروم برو و هیچ کدوم نمیتونن کلیک کنن و حتی برای این بازی پول پرداخت کردم. بازی لطفا درستش کنید
وقتی بازی را 15 دقیقه یا بیشتر انجام می دهم با کنترل ها مشکل دارم. پس از آن، تمام کنترل ها کار نمی کنند! نمی توان پیشرفت را ذخیره کرد، نمی تواند چیزی را حفظ کند!
من پول را پس دادم زیرا کنترل حرکت و حمله بد است. اما من توصیه می کنم این را روی کامپیوتر بازی کنید.
من از galaxy s10e کاملاً جدید استفاده می کنم و این بازی به دلایلی بسیار تار است، استیک مجازی فوق العاده پاسخگو نیست و بدتر از همه وقتی به صفحه اصلی بر می گردم بازی متوقف می شود و مجبورم می کنم ذخیره کنم و هر بار که از آن خارج می شوم. می خواهید به صفحه اصلی برگردید. هیچ کدام از این مشکلات در ios وجود ندارد ...
متأسفانه با گوشی جدیدتر بزرگتر خوب کار نمی کند. هیچ گزینه ای برای تنظیم اندازه صفحه نمایش وجود ندارد، بنابراین قابل پخش نیست زیرا نما کشیده شده است
من این بازی را خیلی دوست دارم، این یک چالش است اما همیشه جدید است و هرگز قدیمی نمی شود. من نسخه shipwrecked رو هم گرفتم ولی اصلش رو بیشتر دوست دارم. با کنترلر هم بازی میکنم تا راحتتر بازی کنم.
من نظر خود را پس نمی گیرم، اما لطفاً آن را با دستگاه من سازگار کنید!!! کارش متوقف شد! من عاشق این بازی هستم. این یک بازی آفلاین کامل است. من عاشق بازی کردن این بازی در PS4 خود هستم، این چیزی است که من را به خرید بازی روی موبایل ترغیب کرد و پشیمان نیستم. این کار متوقف شد و به من اجازه نداد تا 3 ماه بازی کنم، مطمئن نیستم چه چیزی تغییر کرده است، اما ناگهان دوباره کار می کند. بچه ها خیلی ممنونم گرافیک زیبا است، کنترل ها کمی بد است.
من این بازی را دوست دارم اما در چند روز گذشته هر بار که سعی می کردم بازی کنم باز می شود سپس مسدود می شود و سپس می گوید برنامه بسیار ناراحت کننده و خسته کننده است اگر می توانید لطفاً در مورد این مشکل به من کمک کنید.
من مدت زیادی از طرفدار بازی هستم و می توانم به یاد بیاورم که اولین بار این نسخه جیبی را منتشر کردند. این نسبتاً غیرقابل پخش بود 😅 اما نمیخواستم نظری بنویسم زیرا متوجه شدم ممکن است برای رفع اشکالات به زمان نیاز داشته باشند. و خیلی خوشحالم که حق با من بود!!! برای افرادی که این بازی را روی پلتفرم های دیگر بازی کرده اند کمی به عادت کردن نیاز دارد. به طور کلی، من اکنون تحت تاثیر قرار گرفته ام که چگونه این به خوبی بر روی تلفن ترجمه می شود
گرافیک تار شده! چه خبر است؟ کلمات و تصاویر در کادرهای زیر به خوبی انجام میشوند، اما من نمیدانم که چگونه وقتی بازی را شروع میکنید، محیط اطراف هنوز تار است.
بازی دانلود شده بازی باز درخواست دانلود 170 مگابایت داده بازی اضافی. مطمئنا باشه سپس تصادف کرد. هر بار من نیاز به بازپرداخت دارم. و اینجا 0.5 ستاره شماست.