varol42
Köylü
Posts - 2
Likes - 0
Joined - August 2016
|
Post by varol42 on Aug 20, 2016 20:03:59 GMT
Oyun içi adı: Varol Rol Bilgisi:(En Üst Düzey , Üst Düzey , Orta , Düşük.) ürüst olmak gerekirse en üst düzey ne ise kendimi ona layık görebilirim.PW'de pek rolümü göstermediğim veyahut gösteremediğim için bu durum pw'de biraz karışık. Aktiflik Süresi (En az 6-7 saat): Günün çoğu saati aktifim. Neden Kral Olmalısınız?: (Ben betadan beri oynuyorumm gibi şeyler söylemiyeceğim)Çoğu sunucuda önceleri rol yapardım (vrpg,ottoman mıydı osmanlı mıydı neydi ?!?,99 ve benzeri)bazen arkadaşlarımla savaşa girerim ama rol olduğu zaman absürt etmem,bloke etmem.Eskiden adminlik yerine bilgin rolü yapıyordum.Sonra bırakmıştım PW'yi başka portallarda rol keyfine devam ettim.Sonradan işte sunucular açmayı denedik pw'deki rol eksikliğinden adminliğe girdim her adminin yaptığını yaptım.Bazı zamanlar admin desteği ile rol yaparak insanları eğlendirdik.Kendimi bu role layık görüyorum ama bu sunucudaki kral konseptini daha kavrayamayıp,öğrenemediğimden pek ileriye dönük konuşmayacağım çünkü adam getirebilir miyim sunucuya bilmiyorum :X.Birde MEgame'deki işlerimden dolayı 1 hafta sonraya tam aktif olacağım. Steam Profil Link: steamcommunity.com/id/varol42/Kuralları okudunuz mu:Evet,okudum. Kiminle Kavgalı olursanız olun , Rol içerisinde adil olabilecekmisiniz? (Evet , Hayır , Belki)Elbette.
|
|
John di Penliaz
Sunucu Genel Yetkili
Straight Outta Compton
Posts - 9
Likes - 0
Joined - August 2016
|
Post by John di Penliaz on Aug 21, 2016 1:21:20 GMT
İncelemeye alınmıştır.
|