Post by ruthlilatourcept on Mar 7, 2022 9:16:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blocky Cars - joc tancuri pvp ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blocky Cars - joc tancuri pvp IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modifica mai multe monede ▞▞▞
▞▞▞ Blocky Cars - joc tancuri pvp 2022 version ▞▞▞
Apare o imagine si nu se mai incarca
Blocky Cars tank games, online Jangovar kzcl
Este un joc bun, sistemul de nivelare este puțin dezactivat, dar în afară de asta, aș recomanda descărcarea 😀
Acest joc necesită actualizare la modul gratuit sau mai multe limite de timp atunci când este în luptă
Este frumos, dar un joc foarte bun, dar încearcă să ajungă acolo unde unii dintre noii jucători nu pot blestema atât de mult pentru că mă înnervează, încercând și să remediez erorile pentru că am văzut unul prea multe și de fapt este un fel de speriandu-ma cati oameni pot face chestiile astea
Eroare -101 -_- telefon de lemn... -_-
nu stiu cum are 4,4...
Îmi place jocul
Am fost o legendă, atunci am încetat să mai joc. Acum îl reinstalez, dar se pare că nu se poate încărca la pasul 80
Obișnuiesc să joc foarte mult acest joc, deși fiecare actualizare din ultima vreme a făcut jocul din ce în ce mai rău. Obișnuia să fie un joc cu adevărat minunat, unul bazat cu adevărat pe îndemânare și creativitate. Dar toate regulile nedorite și plata pentru câștig s-au transformat. un joc pe care l-aș plăti bani foarte buni [adică aș fi plătit pentru jocul de trecere mai mult decât o parte din jocul scump de acolo, atât de bun a fost] pentru o grămadă de vechituri. Părăsesc jocul pentru totdeauna la fel de mulți alții i-au văzut părăsind jocul.
Poți să adaugi team deathmacht în modul jucător și să faci ciocnirea punctelor de control al terenului de luptă și să faci mai multe arme cât mai curând posibil și să faci o actualizare majoră
În general, este un joc cu adevărat distractiv, dar poți să te rog... 1. Adăugați o funcție în care puteți suferi daune de la propriul lansator de rachete 2. Îmbunătățiți gama de arme corp la corp 3.Interziceți puștile cu lunetă, deoarece oamenii le folosesc la distanță apropiată, ceea ce este enervant 4. Captura steagul este rupt, deoarece o persoană din întregul server poate captura doar steagul, ceea ce nu este corect 5. Adăugați un buton de ignorare pentru reclame când faceți clic pe obține 100% recompense pentru că îl ating întotdeauna accidental
Jocul este uimitor, dar realizarea meciului este groaznică. Echipa ta pur și simplu moare mult, iar echipa inamică te depășește adesea numeric. Are, de asemenea, mulți hackeri care spam doar 10 rachete într-o secundă. Jocul rămâne, de asemenea, foarte mult, chiar dacă am pus totul la nivel scăzut. Matchmaking-ul este de asemenea groaznic. Mulți hackeri nu pot muri, chiar dacă îi împuști. Doar te rog interzice hackerii.
Joc cu adevărat tare. Obișnuiam să joc acest joc acum câțiva ani până l-am dezinstalat, iar acum am vrut să-l încerc din nou, dar nu-mi pot restabili contul vechi, doar rămâne la 18%. Vă rog să remediați asta, chiar mi-ar plăcea să joc din nou.
NU POT SĂMI SCRIU NUMELE
Smecher
Cel mai bun joc vreodată, dar ar trebui să readucă modul de joc curse și să creeze un sistem de schimb în care să fie ca 100 de monede pentru 1 energie.
Trebuie să eliminați eroarea 214, mă enervează atât de mult, de aceea elimin acest joc. Și evaluez-o 2/5
Jocul este grozav! Dar ai putea adăuga mai multe hărți ale modului arenă și erou și mai multe arme, armuri, piese de mașini etc. Poate chiar un designer de arme sau o filă de sugestii care le permite jucătorului să sugereze lucruri și dezvoltatorilor să vadă sugestiile (la fel și alți jucători) Știu asta va dura timp, dar cred în tine, continuă să faci ceea ce faci. <3
Ce naiba sunt mașini blocate. Nu sunt mașini blocate, îmi amintesc. Ce rost are să ai un sistem de construcție dacă poți cumpăra piese sau modele instant A+ din magazin. Acest joc și-a pierdut stilul unic și plătește pentru a câștiga cu adevărat ruina jocul.
Este foarte simplu de jucat
Înapoi la 5 stele iubito! Îmi place foarte mult actualizarea, chiar ajută foarte mult oamenilor cărora le place să mănânce pentru lucruri ca mine! Continuați-o dezvoltatori! Ma bucur sa revin dupa 1 luna. ^ω^
Oribil. Nimeni nu se ocupa de nimic.
Ce cacat de joc si comenzile nu le ințeleg
Îmi place, dar vreau să adaugi un clan ASTA E MAI BUN DECÂT MAD GUNZ
distracție și toate, și o grafică bună, dar este complet de nejucat pe un Chromebook (OS) mobil fără flipless!! Ar fi salvator de viață dacă ați putea adăuga W A S D sau mișcarea săgeții, sau un detector de dispozitiv pentru a-l îmbunătăți sau juca înainte de dezinstalare, este un joc pe care vreau să-l joc!
Sunteti prosti
Dezvoltatorul a fost foarte rapid să remedieze erorile cu jocul și până acum îmi place din nou jocul. Cred că mi-ar plăcea să văd mai multe moduri de joc pentru mașini, cum ar fi un mod Battle Royale sau așa ceva. Cu toate acestea, jocul în starea sa actuală este foarte distractiv și l-aș recomanda cu 10/10. Primesc mereu o eroare_3, dar jocul este încă jucabil. Partea directă PvP a matchmaking-ului este puțin neplăcută, iar camparea cu spawn este atroce.
Pozele de la CJ plăcut am uitat la reclamă dar mă și șocuri și am văzut că jocul e foarte bine făcut așa că am dat să văd 4 stele așa că am văzut că avea niște chestii care nu erau frumoase cum ar fi pixeli se vedeau așa de ușor și Mergea mai greu așa mi se pare pentru mine deci asta e tot îmi place așa că am văzut la pixel Are niște deficienți așa sunt și eu mi se apropie că mergem mai tânăr mă lași. părut că De parcă Mergem și sau greu sau că nu va plăcut pixeli putem să nu și vă plăcuți să nu
E grozav jocul!!!!
Ar trebui sa iti poata pica mai usor roket launcher pentru ca daca ai un uzi si celălalt roket launcher nu prea ai șanse și na
Acesta este un joc destul de distractiv, deși mi-e dor de momentele în care ai putea plasa blocuri în alte blocuri și ai putea face unele dintre cele mai tari și frumoase versiuni, dacă s-ar putea întoarce, aș juca asta mult mai mult.
Este un joc grozav! Îți poți construi propria mașină, iar jocul este bun. I-aș da cinci stele, cu excepția unui lucru - Chatul. Este complet nefiltrat și oamenii făceau niște LUCRURI DEZORDATE acolo.
Omg M-am întors după mult timp l-am găsit )) Dar cum aș putea să-mi recuperez contul când deschid Leader Board?
Block Tank Wars 2 Arcade rcbn
Bun joc, dar am găsit un ou de Paște pe harta horror, corpul este prins de o gheară. Cred că sunt cele cinci nopți la Caracthers lui Freddy!
Ami place jocul dar as vrea mai multe chesti noi dc nu faceti robocraft pentru android dar e destul de fain 4stele
Cel mai tare joc
Blocky Cars: танки онлайн пвп Экшен tnos
Jocul este grozav, o grămadă de hărți, iar jocul este distractiv și de lungă durată... dar este un lucru care ar putea fi îmbunătățit și acesta este energia câștigată cu jocurile este bun, foarte bun, dar trebuie să fie mai mult. Înțelegând că m-am chinuit să aflu cum să o fac după câteva săptămâni și, probabil, mai mult de %5 din zece oameni fac asta într-o oră, așa că acesta este sfatul meu și știu că probabil că este greu să schimb asta peste tot jocul grozav. !
Numai hackeri
Am primit 100 de energii și mia dat eroare și după nici nu-mi dat energiile dar cheile mile luate
Îl recomand